Stresser du over din nye livsstil?

Livsstilsændring – der er mange begreber og der mange nye ting. Der er nye vaner der skal implementeres, ind i en allerede travl hverdag.
Af og til er tavlen mit vigtigste redskab når jeg “underviser” mine klienter, for netop at oplyse dem og gøre dem klogere er en af mine fornemmeste opgaver.

Jeg tager på kurser hvor vi nørder og lærer om smarte begreber og sindsygt nørdede udtryk, men hvis jeg netop ikke kan kommunikere det ud til mine klienter, er det ikke en flyvende fis værd.

Derfor bruges oplysningen både som oplysning til klienterne og repetition for mig.
Idag har jeg oplyst en klient om vigtigheden af dennes nattesøvn – og vedkommende ville nå sine skridt efter puttetiden og tilføjede lidt ekstra sprællemænd og fik der med pulsen lidt op! Alt i en god mening og få at nå dagens mål for bevægelse (NEAT).

MEN HOV HOLD LIGE STOP!!! At få pulsen op så sent på dagen er i min optik en fejldisponering. Hvis du eleverer din puls, frigiver adrenalin inden sengetid vil resultatet altid blive en urolig nats søvn men opvågninger, hvis du da kan falde i søvn.
Vi har derfor set på strukturering af dennes dag og set på hvordan skridtene skulle fordeles mest fordelagtigt for denne klient. Og der blev opnået enighed om at al bevægelse gerne skulle være gennemført før kl. 18 for at sikre nattesøvnen.
Brug det fjerneste toilet på jobbet, gå ned i den anden afdeling efter kaffe, tag trapperne istedet for elevatoren, parker på den fjerneste p-plads osv.
På denne måde sikrer jeg at klienten får en mere holdbar og vedvarende vane om bevægelse uden at kompromittere nattesøvnen. Det ville have været en glidebane på vej ud i en ond cirkel, hvor bevægelsen ville have stresset mere end været en “sjov” konkurrence med sig selv og direkte modarbejdet målet.
“Meget mere end træning” #personligtræner #ptsyddk #icans #personaltrainer #personaltrainerlife #bootcamp #results #sejeklienter #strength #hypertrophy #fatloss #denmark #personligtræningsyd #fitfam #photooftheday #fitness #love #food #protein #rødding #picp #biosignature #poliquin #progress #family #ptjcdk #performance #health #living

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *