Hemmeligheden til Fedttab

Hemmeligheden til succes med Fedttab.

Der er mange veje, hvis man ser på sociale medier, reklamer mv. Idag til let og hurtigt vægttab og evt. Fedttab. Men fokus på vægttabet.

Keto-kaffe, wraps, fat-burnere, og hvad ved jeg… Noget af det vil måske give dig et vægttab.

Det der undrer mig mest som fagperson, er at INGEN stiller spørgsmål til hvad det er man taber?

Ofte indtages ovenstående fordi man ikke ønsker at spise efter sit mål eller for den sags skyld bevæge sig efter det.

Derfor vil mange opleve at de taber sig ret hurtigt i vægt, men ikke lette veje uden et MEN! Du taber noget fedt men også muskelmasse.

Er det slemt? Ja, det kan det ende med at være. Hvis du taber muskelmasse nedsætter du samtidig din evne til at forbrænde næring i kroppen. Næring uanset om det er fedt eller sukker forbrændes af din muskelmasse, jo større den er, jo mere forbrænder du f.eks. i hvile.

Taber du dig hurtigt og kompromitterer muskelmassen vil du se livvidden komme snigende tilbage, du hopper på vægten men den rykker ikke? Det er fordi du mangler masse til at forbrænde. Derfor kommer fedtet snigende tilbage.

Hvis du benytter dig af quickfixes arbejder du heller ikke med din livsstil. Det kan være du passer lidt på imens du nyder din pulverkur eller forbrænder kaffe, men når du er nået til hvor du vil sætter du dig tilbage til hvor du var før du startede – og resultatet af den kan være “elevator-vægt”.

HEMMELIGHEDEN!!!

Hårdt arbejde, diæt for en periode, arbejde med vaner. Det er vejen frem. Du skal bevæge dig for at tabe dig og knokle hårdt for at fastholde din muskelmasse når du vil tabe fedt. Ja du skal måske spise anderledes end det du gør nu, men reelt skal du bare tilbage til basis og ikke spise nogen der kommer ud af en papæske eller en plastpose for en stund, men derimod vælge rigtig mad. Når du har valgt de to foregående ting skal du være vedholdende. Du skal gøre det kontinuerligt og nogen i længere tid end andre for at nå målet. Grunden til det tager tid og kræver tålmodighed er for at du gradvist kan ændre din livsstil og ikke bare vende på en tallerken fra den ene dag til en anden, for i længden er det ikke holdbart

.

2 thoughts on “Hemmeligheden til Fedttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *