Klienthistorier

Klienthistorie

Denne unge dame har de sidste 8 uger bogstaveligt knoklet buskene af!! -8,2kg og -28,5 cm fordelt på kroppen og sidst men ikke mindst gået 2 bukse størrelser ned. Fantastisk præstation af denne seje unge dame! Hun fortsætter nu på egen hånd – men som alle mine klienter ved, er min dør altid åben

Klienthistorie
En del af evalueringen af forløbet med Gittes egne ord

Gitte, 49år og Blæksprutte på kontor
Mål: Ønsker mig at jeg skulle blive bedre til at træne korrekt,samt at tabe mig på maven og få styr på min krop.

Har PTJC været den motivation/støtte/coach du havde brug for at nå dit mål? Ja PTJC (Jesper) var super dygtig ,han forstod hurtig hvad jeg kunne og ikke kunne, og var super dygtig til at få mig til at tro at jeg kunne mere end jeg selv troede

Har du fået indfriet dine forventninger til forløbet/nået dit mål/delmål? Ja det har jeg,har nået mit mål og meget mere. Jeg kom med en masse smerter i nakken og hovdepine , efter en del operationer i nakke og lænd ,men efter at have gået ved Jesper i 12 uger er mine smerte blevet mindre og har ikke haft hovedpine i 10 uger, så det er bare fantastisk

Tak til Gitte for 12 skønne uger! Hun har kæmpet hårdt og været super dedikeret hvilket afspejler hendes resultater!!!!

Godt gået!!!!
Skal du have hjælp til fedttab så kontakt mig – så hjælper jeg også dig i mål.

Klienthistorie

Resultat!Efter 12 uger har vi opnået følgende:
-9% fedt og -9kg fedt Denne unge seje mand har gjort det fantastisk og havde bl.a. følgende at sige:
ar PTJC i din optik opført sig professionelt og har du følt dig i sikre hænder? :

100% – Jeg havde et par små skavanker under forløbet, som der blev taget sig god tid til at få styr på, og derefter blev programmet lagt efter dette således jeg kunne blive stærkere på de punkter.

Har du fået indfriet dine forventninger til forløbet/nået dit mål/delmål? :

Jeg har ikke alene fået indfriet mine forventninger, men også fået meget mere i form at viden omkring træning og den mentale del.

Ville du i fremtiden genkøbe et forløb på PTJC?:

Helt sikkert, Jesper kender mig og min krops skavanker også synes jeg at han er super fed at træne med.

Ville du anbefale PTJC til andre? Hvis Ja, hvad ville dit råd være til folk der overvejede at starte i forløb hos PTJC være?

Ja, helt sikkert, mit råd ville være at lyt efter og gør som der bliver sagt, så kommer du langt og får en masse guldkorn med på vejen.

Klienthistorie

Resultat! For snart 14 dage siden afsluttede jeg et forløb med Esben! Målet var primært at smide fedt på maven og omkring brystparti samt sundere vaner! Som livsnyder er det nogen gange svært at at sige fra – men vi fandt balancen mellem sundere vaner og ønsket om stadig at have passion for vin og gastronomi. Muskelmassen blev øget en smule og det blev til et fedttab på 5 kg. Fedt procenten faldt fra 27,4 til 21,9. Der var et samlet tab på cm på 23,5 cm fordelt på kroppen. STÆRKT GÅET! Jeg er sikker på det bliver frjret med en god flaske rødvin.

Klienthistorie

Resultat! I næsten et år har Allan været igang sammen med mig. Det startede med at han lagde sin kost om via et par tips han fik, imens han skulle tage billeder af mig. Sidenhen har han været i forløb og prøvet lidt på egen hånd. Han har lige haft endnu et mindre forløb hos mig og vi fortsætter samarbejdet. Startvægt for et år siden lød på 120 kg igår lød vægten på 100,7 kg! -19,3 kg og ikke mindst 32 cm mindre på kroppen!!! GODT KÆMPET! Kampen fortsætter mod målet!!!

Klienthistorie

MISSION ACCOMPLISHED!!! Maja kom til mig med et ønske om at få lidt “kød” på kroppen og gerne skabe en BOOTY! I juli startede vi op på kosten – og det var en kamp! Men super seje Maja vandt over vanerne! Træningen har foregået over de sidste 5 uger og idag er hun sendt afsted på egen hånd med “værktøjskassen” fuld af redskaber.

Klienthistorie

Denne superseje unge dame valgte at tage kampen op med sin livsstil og forsøge at ændre sin kropskomposition!

Det lykkedes og blot på 4 uger med biosignatur, kostomlægning og træning tilpasset hende!

Undervejs har hun efterladt 2,7 kg ren fedt – svarende til 13,5 pakker kærgården på træningsgulvet.

Den hårdeste kamp for hende var kosten, mængden!! Hun overkom udfordringen og nåede i mål sammen med mig og en solid indsats med vægtene.

Klienthistorie

Afsluttet klient!

Denne seje kvinde havde et mål om at “få et spark bagi” og “komme i nogen mindre bukser”

Sparket er leveret og målet om de mindre bukser er hun mere end godt på vej til. Her ses hvad vi har opnået på et af mine korte forløb på blot 4 uger med Biosignature Modulation, samt kost og træning ud fra målingen. Bemærk maven og den løftede bagdel! Den har hun selv squattet og dødløftet sig til – det blev kun til et “verbalt spark bagi”

Klienthistorie

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med denne unge kvinde

Hun har knoklet hårdt med kosten, vaner og ikke mindst givet den gas med træningen

Undervejs i forløbet har jeg haft fornøjelsen af at få snapchats med tøj der var blevet for stort

Hun har smidt ikke mindre end 9,4 kg REN fedt!! Det svarer jo til ca 57 pakker kærgården!

Skal du have hjælp til at blive en sundere version af DIG!? Så kontakt mig

Klienthistorie

Et kort forløb med denne superseje kvinde er gennemført. Jeg har set hende sammenlagt 6 uger. De 2 af ugerne var hun dog offshore for at arbejde!!! STÆRKT GÅET!!!

Klientens egne ord:

Hvorfor valgte du Personlig Træner Jesper Christensen (PTJC)?
Jeg har ofte villet tabe mig og er startet på slankekur og træning, men resultatet har aldrig været det bedste. En dag kunne jeg mærke at NU skulle det være – motivationen var helt i top. Jeg startede med at træne selv og tabte nogle kg og tog lidt på i muskler, men følte at jeg manglede noget mere, hvorfor jeg meldte mig ind i et fitnesscenter, hvor jeg fik en snak med Jesper. Denne snak overbeviste mig om, at jeg manglede noget viden og hjælp, som Jesper kunne hjælpe mig med – og det er det bedste jeg har gjort.

Følte du at PTJC forstod dit mål, kompetent argumenteret for retningen og gået målrettet til værks med at bevæge dig hen imod målet?
Jesper forstod helt sikkert, hvad det var jeg gerne ville opnå, men gjorde mig også opmærksom på, hvor vigtigt det er ved et vægttab IKKE at tabe muskler og IKKE at sulte sig. Det var lidt en øjenåbner for mig.

Har PTJC været den motivation/støtte/coach du havde brug for at nå dit mål?
Jesper har været den perfekte støtte i mit forholdsvis korte forløb. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan jeg når mit endelige mål og hvordan jeg gør det på en sund og fornuftig måde. Jeg har hele tiden været fokuseret (og er det stadig) på at nå mit mål (og jeg er godt på vej), men på et tidspunkt, hvor vægten stod stille og jeg syntes, at det var demotiverende fik Jesper hevet mig op og gav mig motivationen til at fortsætte.

Har PTJC i din optik opført sig professionelt og har du følt dig i sikre hænder?
Jeg har været i de bedste hænder, jeg kunne ønske mig. Jesper er yderst professionel og yder den bedste service/hjælp også udenfor træningscenteret.

Har du fået indfriet dine forventninger til forløbet/nået dit mål/delmål?
Mit delmål er nået, men jeg fortsætter ufortrødent og jeg har lært af den bedste, hvordan jeg når mit endelige mål.

Ville du i fremtiden genkøbe et forløb på PTJC?
Ja da – uden tvivl. Håber jeg kan få fornøjelsen af et forløb med Jesper igen til efteråret.

Ville du anbefale PTJC til andre? Hvis Ja, hvad ville dit råd være til folk der overvejede at starte i forløb hos PTJC være?
Jeg ville helt sikkert anbefale Jesper til andre (har allerede gjort det).
Man skal ville det, være fokuseret og følge rådene og være klar over, at det er hårdt – det er ikke noget, man kommer sovende til.

Klienthistorie!

I onsdags afsluttede jeg Arne efter 12 uger. Arne havde et klart mål om, at tabe fedt og blive stærkere frem mod XTerra løbet i august 2016. Han havde brug for et skub der kunne sende ham i den rigtige retning og med de rette vaner.

Første billede er fra September 2015! Bemærk t-shirten! Det er den samme Arne bærer på efterbilledet dog noget mindre udspilet!

Jeg har dog kun haft fornøjelsen af at arbejde sammen med denne “Jern-mand” i 12 uger, men i den tid har han rykket sig HELT FANTASTISK!!!!!!!

Til trods for store konflikter omkring kost og vaner, lykkedes det at overbevise Arne om, at prøve mine metoder og det gav pote! Fedtprocenten faldt, muskelmassen var status quo efter forløbet men LANGT bedre fordelt end tidligere! Han blev stærkere og mere udholdende! Arne har været superglad for sit forløb hos mig og som jeg minder ALLE mine klienter om: DE ER DE SEJE HER!!! Det er dem der kæmper hver ENESTE dag og knokler R*VEN ud af bukserne for at nå i mål. Jeg er blot ham der stikker en kurs, støtter, hjælper når det er svært og sørger for progression og variation!

Jeg er meget STOLT af Arne at han har formået at rykke sig så meget på SÅ kort tid!!! Godt Gået Arne!!!! Vi ses til GRIT – Gravity is merely a suggestion!!!

Vil DU nå ligeså langt som Arne? Så kontakt mig! Jeg kører korte forløb frem mod sommeren så og DU kan nå i mål eller godt på vej med nye vaner

Klienthistorie

Jeg har for en uge siden afsluttet denne super energiske unge mand. Casper havde et mål og det skulle nås. Han gjorde det FANTASTISK. Sjældent møder man en person der kan give sig selv så meget i et fitness center som Casper kan. Hatten af for ham og hans resultater.

Casper havde følgende at sige om forløbet:

Mål: (med egne ord) Målet var at formindske fedtprocent omkring hofter og mave. Planen var, at stramt siddende tøj heraf skjorter, polo mm. Skulle passe til bedre til kroppen.

Hvorfor valgte du Personlig Træner Jesper Christensen (PTJC)? Jeg valgte Jesper fordi jeg ville have en træner der ikke havde ”læst” om mine behov, men rent faktisk havde gennemgået dem selv. Jeg vidste Jesper selv havde gennemgået et stort vægttab og derfor følte jeg mig tilpas ved, at overlade min træning til ham.

Følte du at PTJC forstod dit mål, kompetent argumenteret for retningen og gået målrettet til værks med at bevæge dig hen imod målet? Ja. Jesper lagde aldrig skjul på at forklare, hvorfor visse øvelser var vigtige for netop at opnå mit mål.

Har PTJC været den motivation/støtte/coach du havde brug for at nå dit mål? Ja, Jesper tilbød at jeg måtte kontakte til alle tidpunkter udenfor træning. Det var en stor hjælp når der opstod tvivl ved måltider og ved træning på egen hånd.

Har PTJC i din optik opført sig professionelt og har du følt dig i sikre hænder? Altid. Jesper var ærlig og ligetil når vi snakkede om krop, ernæring og træning. Det var rart at vi konstant holdte os på et plan der var realistisk.

Har du fået indfriet dine forventninger til forløbet/nået dit mål/delmål? Ja, mit ønske er blevet opfyldt. Jesper og jeg kom længere end forventet.

Ville du i fremtiden genkøbe et forløb på PTJC? Jeg ville til hver en tid vælge Jesper frem for en anden træner. Jeg har tillid til Jesper og føler at hans arbejde giver resultater.

Ville du anbefale PTJC til andre? Hvis Ja, hvad ville dit råd være til folk der overvejede at starte i forløb hos PTJC være? Jeg vil og har anbefalet Jesper til andre. Jeg vil råde folk til at snakke med Jesper eller skrive til ham. Det koster ikke noget at spørge hvad Jesper kan gøre for dig, og Jesper skal nok udførligt forklare hvilke tanker han har gjort sig om din situation.

Klienthistorie

Forløbet med Karina blev afsluttet sidste søndag!

Hun har kæmpet en hård og intens kamp mod kiloene og sig selv! Hun har SEJRET!!! Sikke en fantastisk rejse det har været

Hun havde følgende at sige om forløbet:

Mål: (med egne ord) Jeg havde trænet længe, men oplevede ikke de store resultater. Jeg var ved at give op, jeg stressede og der skulle ske noget andet, hvis jeg skulle lykkes med mit vægttab.

Hvorfor valgte du Personlig Træner Jesper Christensen (PTJC)?
Jeg havde trænet på Jespers pump og grit hold og oplevede en mand der havde personligt engagement og fokus på de medlemmer, der var på holdene. Var man presset i et track og på nippet til at give op, så han det og gav en peptalk kun til medlemmet. Når jeg var presset og hørte mit navn råbt op, gav jeg den lige lidt ekstra.
Af den grund tænkte jeg, at han ville arbejde for og med mig, så det lå lige til højrebenet at Jesper skulle sende mig ud på en ny rejse.

Følte du at PTJC forstod dit mål, kompetent argumenteret for retningen og gået målrettet til værks med at bevæge dig hen imod målet?
Helt sikkert! Han har presset mig ud i øvelser jeg aldrig troede muligt. Jeg har været øm, kæmpet, sejret og jeg har hylet pga. det. Når jeg har haft skadesperioder har han tilpasset træningen. Mange grænser er overvundet med super positive resultater.

Har PTJC været den motivation/støtte/coach du havde brug for at nå dit mål?
Han er meget støttende, men presser også én, fordi han ved, man kan. Han har god føling med hvad man kan, og hvor højt han kan sætte barren. Vi har kontakt flere gange ugentligt, og han svarer meget hurtigt. Det har været en lettelse at vide, at jeg altid har kunnet spørge. Også selvom det måske var i småtingsafdelingen.

Har PTJC i din optik opført sig professionelt og har du følt dig i sikre hænder?
Uden tvivl. Der er ting der skal snakkes om, og jeg oplever ham som meget diskret og forstående. Han når hele vejen rundt, og der bliver også snakket om privatlivet, da det har en betydning for hvor meget succes du selv får med din træning.

Har du fået indfriet dine forventninger til forløbet/nået dit mål/delmål?
Jeg er mere end tilfreds med forløbet. Jeg havde ikke regnet med så synlige resultater. Vægtmæssigt er der ikke sket så meget, men jeg føler mig meget stærkere både fysisk, men også mentalt. En ændring af livsstil, som jeg har været i gang med i 2.5 år nu, tager hårdt på det mentale. Det er svært at blive ved med at holde fokus. Man er sin egen værste fjerne og kæmper dagligt en kamp om at tage de rigtige valg. Det bliver selvfølgelig lettere med tiden, men det er stadig vigtigt at være bevidst om at tage rigtige og sunde valg som alternativ til det man bilder sig ind er det letteste. Sund er ikke nødvendigvis mere kompliceret, det er et spørgsmål om planlægning og tilgængelighed. Men der skal også være plads til at slå håret ud.
Inden jeg startede hos Jesper havde jeg tabt mig 25 kg. I løbet af forløbet har jeg yderligere tabt 5 kg. Det lyder måske ikke som meget, men til gengæld føler jeg mig meget stærkere. Jeg dødløfter, squater og har fået styr på de teknikker der skal til for at lykkes med diverse øvelser.
Ville du i fremtiden genkøbe et forløb på PTJC?
Uden tvivl. Nu er jeg sat ’fri’ og skal finde mine egen ben.

Ville du anbefale PTJC til andre? Hvis Ja, hvad ville dit råd være til folk der overvejer at starte i forløb hos PTJC være?
Bestemt! Gør op med dig selv hvad du vil have fokus på. Er det styrke eller vægttab eller måske noget helt andet. Han tilpasser træningen, så der tages forbehold for evt. skader eller svagheder.
Forvent en personlig træner, der engagerer sig og presser dig. Han opnår resultaterne sammen med dig. Det er ikke kun din kamp.