Overkrop – Stolt og struttende Vs. Amarone

 

Overkroppen – en stor indikator for dit kropssprog og hvordan du fremtoner i det daglige.

Brystet oppe viser ofte at selvtilliden, selvværdet er som det skal være. Skjorterne passer bedre pg man ser lidt skarpere ud som mand. Men du kan ikke nøjes med at bænkepresse hvis du skal få fra en kopstørrelse der hedder Amarone til Selvtillid!

Bagsiden skal også trænes. Mange unger begiver sig u i en masse lodrette træk for at udligne. Med tiden fremtoner de som fortidens neanderthalere. Skuldrene står frem, den brede ryg, pænt pump på kasserne. Men hvad gik galt?!

De glemte at når de laver lodrette træk øvelser, rammer de Lat. Dorsi og det er i den grad også ryggen. Men den hæfter på forsiden af din overarm og vil derfor ende med at rotere den ind mod kroppen såfremt du ikke kigger på muskulaturen højere oppe. Rhomboider, Trap 2 mv. Selvfølgelig skal armene også kunne følge med, men det er en helt anden fortælling.

Så skal du have løftet brystet – så gør det smart. “Chesticles” bliver lavet af andre øvelser en bænkpres og armstrækkere alene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *