Stay the course – eyes on the prize!

Stay the course – eyes on the prize!

Hvad er mit mål!???

De fleste klienter er ikke helt klar over deres mål inden de kontakter mig. Når vi så har den første samtale bruger jeg som oftest bl.a. SMART-modellen til at finde frem til deres mål.

SMART!? Hvad står det for!?

Herunder hvad bogstaverne betyder og hvordan jeg selv har udfyldt den.

Specifikt!? Jeg vil tabe fedt

Målbart!? Ja med enten en inbody eller biosignature

Attraktivt!? bestemt – jeg vil føle mig mere attraktiv😉

Realistisk!? Ja! Fedttab er realistisk for alle såfremt de er villige til at styre indtaget af mad.

Tidsbegrænset!? Normalvis har jeg ikke travlt men jeg sætter et mål der hedder 5 kg fedt væk inden 1/6-17

Godt!! Så vidt så langt! Når du så har sat et mål skal du blive på stien, ikke afvige for meget. Vi er mennesker og vi har liv så der vil være krumspring undervejs til målet.

Personligt lader jeg af og til mit Ego styre tingene. F.eks. Da jeg i sidste uge forsøgte en PR i Dødløft! Min mentor var selvfølgelig på pletten med det samme!! Egoet led et knæk da jeg ikke fik min PR, og reelt havde den træning ikke en dyt at gøre med mit mål! Så “back on track” og fremad mod målet igen.

Egoet skal ikke styre min vej til målet, og heller ikke fristelser. Tiden er en af vores vigtigste ting her i livet og den er sparsom. Hverken jeg eller andre har som regel råd til at spilde den. Så stik en kurs og hold den – sidevinden kan tage dig men kom tilbage på kursen så hurtigt som muligt! Og hold målet i sigte!! Eyes on the prize!!

Fra Start BODYCOMP i Cardiff – til Slut Bodycomp Cardif – til idag. ca. 1,5 måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *