Min kamp..din kan blive meget lettere!!

Engang, glemte jeg alt om mig selv!
Engang, valgte jeg at se bort fra det åbenlyse!
Engang, traf jeg et valg!

Det jeg så i spejlet var ikke mig men blot en skygge af hvad jeg ønskede at se. Noget skulle ændres!

Hvordan!???

Jeg forsøgte at lytte til alle dem jeg mente vidste noget om træning, typisk nogle meget store og yderst veltrænede bodybuildere. Jeg forsøgte med deres rutiner – ramte næsen mod muren enten fordi jeg overvurderede mig selv med hensyn til træningen eller diæten var alt for hård. Bosat i en lille by var der lang vej til hjælp – trænere fandtes kun i større byer og som studerende/lærling var det ikke en mulighed.

Jeg fortsatte – jeg græd, jeg kæmpede, jeg fik skader og til tider havde det flere omkostninger end nødvendigt men jeg lærte utroligt meget også om mig selv.

Er jeg nået i mål!?

Jeg ønskede blot en ting – at det hele fordelte sig bedre. Kampvægten gik op og ned og jeg var frustreret indtil jeg fandt ud af vægten “bare er et tal”. Den skala siger intet om hvad man består af. Så vægten bruger jeg sjældent nu. Jeg synes selv jeg nåede i mål – man er altid sin egen værste kritiker så ja jeg synes da også der er plads til forbedring. Men der er bestemt sket meget. 143,6 til 95 og op på ca. 102 idag. Jeg er tilfreds og føler jeg har vundet min kamp. Jeg ville ønske at jeg kunne have fået hjælp til det i sin tid. Det tog næsten 10 år at nå hertil. Idag er jeg Personlig Træner. Jeg kunne med den viden jeg har idag med lethed have mere end halveret det forløb jeg måtte kæmpe mig igennem dengang. Set i retrospekt ville jeg heller ikke være min kamp foruden. Uden den ville jeg ikke have kunnet sætte mig i mine klienters sted – huske følelserne og frustrationerne.

Er du træt af at stå alene!? Har du brug for optimering af din vej mod dit mål!? Så kontakt mig på info@ptjc.dk eller mobil nr. 30256262
Jeg ved præcis hvordan du har det og jeg kan hjælpe dig i mål😊💪🏽🙌🏽

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *