Learning – at lære! En evig gave!

Mit første indlæg her på siden, det skal omhandle lidt om, hvad jeg blandt gør, for at sikre dig som klient optimale resultater. 

KURSER!!!! Mere viden, flere værktøjer og finpudsning af kompetencer -> mindre gætteri = mere optimale resultater for dig.

Jeg har nu ved at have styr på hvilke kurser jeg skal på i 2017. De er lagt i budget og spredt fordelagtigt henover året. Det vil naturligvis gøre at nogen af jer enten får flyttet jeres sessioner eller får dem sat på i anden ende af forløbet. De der er berørte af mine kurser vil blive kontaktet i god tid så der er tid til at planlægge.

Det første kursus jeg skal på er udenfor Danmarks grænser – Cardiff, Wales. Body Composition Training Camp – populært blandt fagfolk kaldet FATCAMP, for her handler det om at smide fedt, samt hjælpe andre til at gøre det samme.  Jeg skal være afsted i 5 dage (+/- 1 dag til rejsen). Her vil jeg via Poliquin blive “tæsket” igennem 2x dagligt, blive ernæret og supplementeret ud fra et fedttabs synspunkt, så jeg kan prøve på egen krop, hvad mine klienter går igennem. Imellem træningssessionerne vil der være undervisning omkring teorierne omkring fedttab og ikke mindst endnu mere programmering. 

HVORFOR??

Fordi jeg gerne vil yde det bedste jeg kan for jer – jeg vil sikre jer. Så når I køber et forløb hos mig, ved jeg allerede hvilken vej vi skal gå. Og naturligvis fordi jeg nyder at komme ud og blive inspireret. Dette er et passende tillæg til det kursus jeg tog i efteråret 2016 – PICP 1+2. Når man kombinerer de to får man uovertruffen træning af høj kvalitet. Ikke forstået at du ikke har fået det tidligere, men nu vil jeg få endnu flere værktøjer til rådighed. 

Der vil komme meget mere fra Cardiff og mig i den kommende tid og imens campen står på. Endvidere er der andre spændende tiltag i støbeskeen i 2017 – så hold godt øje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *