Glæden ved at sejre sammen med andre!

 

Hvad motiverer næsten alle!? At træne sammen med nogen! Derfor er blandt andet hold-fitness enormt populært og der er mange varianter. Jeg er selv holdinstruktør. Jeg elsker, at se deltagerne give den alt. Et enkelt øjebliks øjenkontakt mellem deltager og instruktør kan ofte gøre udslaget på hele oplevelsen. Der er mange gode benefits ved holdtræning!

Ok! Der er også et “Men”! Holdtræning skyder ofte med spredehagl for at ramme den brede befolkning, og drej så den 180 grader – det skal den også. Men der tages ikke hensyn til folk med skader/skavanker eller individdets træningsbehov.

Kunne man forestille sig at man får den samme konkurrencefølelse eller samme teamfølelse sammen med en personlig træner!? JA!! Og samtidig træne efter sit eget specifikke mål!? JA!! Og der bliver taget hensyn til ens skavanker!? JA!!

Derfor lancerer jeg nu Dig+1 PT og Dig+2  PT.

Dig og en veninde, ven, kone, mand, kæreste, partner etc i personlig træner forløb sammen. Individuelt tilpasset kost og fællestræning sammen med mig. Ved denne løsning udløser det en rabat på 25% når i træner sammen 2 eller 3 personer 1-2 gange om ugen med mig som personlig træner😊💪🏽🙌🏽

Hvad!?

  • DIG + din veninde/ven/ kæreste/kone/mand/partner eller/og en mere😉

Hvordan!?

  • I kæmper sammen
  • I arbejder sammen om projektet
  • I støtter hinanden
  • I motiverer hinanden
  • Træner sammen ved siden af

Hvorfor!?

  • I sejrer sammen
  • I når i mål sammen
  • I styrker jeres relation uanset om i er venner/veninder eller par

Booking åbner i weekenden d. 20/1-18 og frem. Der er et begrænset antal pladser til rådighed så tag fat i din veninde, ven, kone, mand, partner, din gartner eller den du mener kunne få noget ud af et forløb med en Personlig Træner og dig – og kontakt mig. Det udløser 25% på gældende pakker. Priserne er pr. person.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *